BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Hakan Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı kampüsümüzdeki İlhan Varank Konferans  Salonu'nda yapıldı.

Şbt

Okulumuzda 9. sınıf öğrencilerimiz Biyoloji Öğretmenlerimizin danışmanlığında Biyoloji Maketleri Sergisini gerçekleştirdi.

Şbt

ÖSYM sınav takvimine göre, 8 Haziran'da Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda ise Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacak.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI

Ock

ŞHÜMTAL öğrencileri  “Dilimizin Zenginlikleri Projesi “kapsamında  "Safahat " eserinden sözcükleri afiş halinde çizdiler.

Ock

İngilizce zümre öğretmenlerimizin organize ettiği 1. dönem sonu faaliyet haftası kapsamında bugün okulumuzda" Yerde bulduğunuz parayı alır mıydınız? Yoksa almaz mıydınız? " konulu ilk İngilizce münazarayı gerçekleştirdik.

Ara

YEĞİTEK  tarafından Antalya'da 20-22 Kasım 2023 tarihleri arasında Meslek Liseleri Çalıştayı, 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında da Temel Eğitim Çalıştayı düzenlenmiştir.

Ara

Ağız ve diş sağlığı haftası kapsamında 20 -24 Kasım  haftasında öğretmenimiz Bilgihan ORMANCI ve 10-A sınıfı öğrencilerimiz Yağmur Ceylin İNESİLLİOĞLU ve Buse ÇINAR okulumuzda etkinlik düzenlediler.  Yapılan etkinlikte öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı hakkında bilgi verilerek bu konuda farkındalık oluşturulması sağlandı.  Öğrencilerimiz açısından oldukça faydalı ve eğlenceli bir etkinlik oldu.

Ekm

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ''EN BÜYÜK BAYRAMDIR'' dediği Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık. Nice yüzyılllara...

Ağu

2023-2024 10. SINIF DAL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ağu

OKULUMUZ 2023-2024 ATP VE AMP PROGRAMLARI İŞLETME STAJ YERLERİ BELLİ OLMUŞTUR.

BUNUNLA İLGİLİ GEREKLİ İŞ VE İŞLEMLER WEB SAYFAMIZDAN VEW SOSYAL MEDYADAN İLAN EDİLECEKTİR.

Anadolu Teknik Programında(ATP)

Bir mesleğe yönelik bilgi ve becerilerin yanında matematik, fizik, kimya ve biyoloji dersleri 4 yıl boyunca ağırlıklı olarak verilmektedir. Anadolu teknik programı 12. sınıfında yer alan akademik destek kapsamındaki dersler; öğrencilerin hedefledikleri yükseköğretim programları doğrultusunda ilerlemelerine imkân sağlayan derslerdir. Anadolu teknik programına devam eden öğrenciler; 12. sınıfta akademik destek dersleri kapsamında yer alan ders tablolarından birini seçecektir. Anadolu teknik programlarında 12' nci sınıfta alan ayırımı yapılmaksızın akademik destek şubeleri oluşturulur. Bu öğrenciler, seçtikleri akademik destek paketine göre gruplara ayrılır.  Anadolu teknik program(ATP) öğrencilerinin mesleki bilgi, beceri, tutum ve davranışlarını geliştirmelerini, iş hayatına uyumlarını, gerçek üretim ve hizmet ortamında yetişmelerini ve okulda olmayan tesis, araç-gereci tanımalarını sağlamak amacıyla 40 iş günü işletmelerde uygulama eğitimi gördüğü mesleki eğitimdir.

*12. sınıfta Anadolu teknik programında akademik destek dersleri, Anadolu meslek programında ise işletmelerde mesleki eğitim ve seçmeli meslek dersleri uygulanır.

MESLEKÎ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA

ANADOLU MESLEK PROGRAMINDAN ANADOLU TEKNİK PROGRAMINA