2023 eTwinning Meslek Liseleri ve Temel Eğitim Çalıştayları Düzenlendi

YEĞİTEK  tarafından Antalya'da 20-22 Kasım 2023 tarihleri arasında Meslek Liseleri Çalıştayı, 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında da Temel Eğitim Çalıştayı düzenlenmiştir.

Meslek Liseleri Çalıştayı'na, yürütmüş oldukları başarılı eTwinning projeleriyle ilimizden;  Nilüfer Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Recep Semih AYDIN, Mustafakemalpaşa Nilüfer Hatun Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Ali ÇELEBİ, Bursa Osmangazi Şehit Hakan Ünver Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Belkıs SÖNMEZ, Osmangazi Bursa Fatih Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Eşe ÇETİN ACAR, Bursa Yıldırım Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Meslek Okulu'ndan Fatma SEZER, Osmangazi Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Gülçin ALPER, Yıldırım Belediyesi Hacı Mehmet Zorlu Özel Eğitim Meslek Okulu'ndan Betül SARCAK, Osmangazi Mihraplı Abdulkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Nazife YAVUZ, Nilüfer Bursa Özlüce Nurettin Topçu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Yasemin BAYRAK  davet edilerek katılım sağlamışlardır. Ayrıca Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Recep Semih AYDIN, eTwinner'lara yönelik yenilikçi fikirlerin korunması için uygulamalı patent atölyesi gerçekleştirmiştir.

Temel Eğitim Çalıştayı'na, ilimizden başarılı projelerle katılan isimler ise; Osmangazi Nermin Şankaya Anaokulu'ndan Emel KAYMAK ŞAHİN, Yıldırım Makbule Atadan Anaokulu'ndan Filiz DERİN, İznik Kılıçaslan Anaokulu'ndan Filiz KUYUCUGİL, Nilüfer Zübeyde Hanım Anaokulu'ndan Gülşah GÜRE, Yıldırım Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu'ndan Zuhal ÖRENLİLİ olmuştur. Tüm Türkiye'den belirlenen katılımcı öğretmenlere yönelik düzenlenen Eğitimde Yapay Zeka Kullanımı, Blok Tabanlı Yapay Zeka ile Kodlama, STEM Eğitimi, Web 2.0, 3.0 Araçları, FCL- Geleceğin Sınıfı Esnek Öğrenme Alanları, Değişen Dünyanın Öğretmeni, Eğitimde Oyun ve Hareket, ESEP, eTwinning Proje Etkinlikleri, TwinSpace atölyelerinde ve sunumlarda Bursa eTwinning&Harezmi İl Koordinatörü Feride Başak BAŞAR görev almıştır.

12-12-202312-12-202312-12-202312-12-202312-12-202312-12-2023

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 16:50 - Görüntülenme: 102