Mrt

Proje kapsamındas okulumuz personeli ile öğrencilerimiz ailelerle buluşarak, aileye maddi manevi destekte bulundular. Okulumuz personeline ve öğrencilerimize bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul çalışanlarına diyabet ve obezite ile ilgili eğitim verilerek farkındalık oluşturuldu.

Mrt

Okulumuzda sağlıklı ve doğal besinlere özendirme amaçlı 22.11.2018 tarihinde Gıda Kermesi yaptık.

Ock

2018-2019 Dart Genç Kızlar Bursa birinciliği müsabakaları sonunda, 14 takım arasından takım halinde Bursa 3. olduk.

1. liği kıl payı kaçırarak 3. olan öğrencilerimi ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Ara

Öğrencilerimiz üniversite tercihi için moral ve motivasyon amaçlı Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksek Okuluna müdür yardımcısı Ayhan Güneş, koordinatör müdür yardımcısı Semra Tunç ve sağlık hizmetleri alan şefi Nursen Yılgeç tarafından gezi düzenlendi.

Ara

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü okulumuzda sağlık hizmetleri alan şefi Nursen Yılgeç rehberliğinde öğrencilerle etkinlikler yapılarak kutlandı.

Ara

Okul sağlığı projesi kapmasında tüm okul öğrencilerimize Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hekimi Vildan Keskin ve hemşire Öznur Akyar tarafından ağız ve diş sağlığı eğitimi verilmiştir.

Ara

15.12.2018 Cumartesi günü Merinostaki Eğitim Fuarında okulumuzu başarıyla tanıtan Müdür Yardımcımız Semra TUNÇ´a, Sağlık Laboratuvar Şefimiz Emine EMİR´e ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ara

14 KASIM DÜNYA DİYABET GÜNÜ, TC. Sağlık Bakanlığı , TC. Halk Sağlığı Kurumu,TC. Milli Eğitim Bakanlığı  ,  Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ve Çocuk Endokrinolojisi Diyabet Derneği arasında yapılan "OKULLARDA DİYABET PROGRAMI" işbirliği protokol  kapsamında okulumuzda diyabet, obezite /sağlıklı beslenme konularında laboratuvar şefi Çiğdem Kalezade ve sağlık hizmetleri alan şefi Nursen Yılgeç tarafından etkinlikler yapıldı.Tüm öğrencilere sağlık hizmetleri alanı öğretmenlerimiz tarafından diyabetle baş etme ile ilgili eğitim verildi.

Şbt

Sağlık Bakanlığı Ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklaşa yürütülen Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul projesi kapsamında okulumuzda bir Sağlık Beslenme ve Hareketli Yaşam ekibi oluşturuldu.