ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Kas

Paydaşlarımızın dikkatine, 3308 Sayılı Kanun'un 26.maddesine göre, işyerlerinde staj gören öğrencilerimiz 14-18 Kasım tarihleri arasında ücretli izinli sayılacaklardır.

OKUL VELİ GÖRÜŞME GÜNLERİ

Şbt

DİSİPLİN  VE KILIK KIYAFET YÖNETMELİĞİ

BİLGİLENDİRME FORMU

Aşağıdaki durumların oluşması halinde çocuğumu okula getirmemem ve bu durumu okula bildirmem gerektiği konusunda bilgilendirildim.

1. Çocuğumda ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı, ishal şikayeti olması durumu,

2. Aile içerisinde solunum yolu şikayetleri gelişen veya solunum yolu enfeksiyonu hikayesi ile hastane yatışı yapılan kişi varlığı,

3. Aile içerisinde COVID-19 tanısı alan kişi bulunması durumu.

Tem

11. SINIF DERCE LİSTESİ

Tem

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN STAJ YERİ TERCİH İŞLEMİ İÇİN  AŞAĞIDAKİ MATBU DİLEKÇE FORMUNU DOLDURULARAK EN GEÇ 16.07.2021 CUMA GÜNÜNE KADAR İLİGİLİ MÜDÜR YARDIMCISINA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

NOT: TERCİH DİLEKÇESİ TESLİM ETMEYEN ÖĞRENCİLERİN YERLEŞTİRİLMESİ STAJ KOMİSYONU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

OKULUMUZDA YIL BOYUNCA YAPILAN ETKİNİLİKLER RAPORU

Öğretmenlerin sene sonu (yıl sonu) idareye teslim edeceği evraklar

9 VE 10.  DAL SEÇİM FORMLARI

OKUL KİTAPLARI VE DERGİ KAĞITLAR ATIK DEĞİLDİR LÜTFEN OKULUMUZA TESLİM EDİNİZ