BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Hakan Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ

Okulumuzda 20.02.2020 tarihi itibariyle ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi birleştirilmiş Entegre Yönetim Sistemi olarak yürürlüğe girmiştir. Okulumuz personeli sistem evraklarına DRİVE üzerinden ulaşmakta olup, veli ve öğrencilerimizin kullanacağı dokümanlar okul web sitesine yüklenmiştir.

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİNİN OKULLARA SAYLAYACAĞI  YARARLAR

Bursa'daki Mesleki ve Teknik Okullarda kalitede ortak standart ve dil kullanmamızı, ortaklıkları geliştirmemizi (doküman,  hedef, performans, süreç vb.) sağlayacak

Kalite Güvence Sisteminin altyapısını oluşturup güçlendirerek, özdeğerlendirme çalışmalarını kolaylaştırır

Etkin bir Çevre yönetim sistemi uygulayarak, çalışanların ve öğrencilerin çevre duyarlılığını ve sorumluluğunu geliştirir.

Etkin bir ISG Yönetim sistemi uygulayarak, İlgili tüm taraflar açısından güvenli, sağlıklı bir okul ortamı oluşturulmasını sağlar

Analitik düşünme, performans değerlendirme ve veriye dayalı karar alma süreçleri ile doğru kararlar almamızı güvence altına alır.

Nitelikli çıktıları güvence altına alarak paydaş memnuniyetini, güvenini artırır.

Kalite, çevre ve ISG konularında farkındalık oluşturur.

Dokümanların ve kayıtların kontrolünü, kayıt ortamlarını ve alışkanlıklarını güçlendirerek hesap verilebilirlik sağlar

Altyapı ve diğer kaynakların etkin bir şekilde planlanmasını ve yönetilmesini sağlar.

Kurumsal bilgi ve hafızayı güçlendirerek olaylar karşısında hızlı ve doğru kararlar alınmasını sağlar

12-03-2020

Yayın: 12.03.2020 - Güncelleme: 12.03.2020 13:57 - Görüntülenme: 924