ENFEKSİYON HASTALIKLARINI ÖĞRENME ORTAKLIĞI

Projemizin amacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Hizmetleri Alanında okutulmakta olan Enfeksiyon Hastalıkları dersinin daha iyi anlaşılabilmesi için öğrencilerle beraber web2.0 araçları ile dijital eğitim materyalleri geliştirerek, bunları derslerde kullanmaktır. Bu ders araçları dijital sözlükler ,dijital bulmacalara, dijital zihin haritaları dijital logo ,afiş, broşür hazırlama gibi etkinliklerdir. Kullanılan bu araçlarla derslerde kalıcı öğrenmelerin sağlanması ders içinde direkt yer alan öğrencinin eğlenerek öğrenmesini sağlamak ve bunu tüm sınıf düzeylerine yaygınlaştırmaktır.

Türkiye' den 2 farklı okuldan 4 öğretmenin iş birliğinde  14-18 yaş arası öğrencilerimizle planlanmış olup. Okulumuz adına proje yürütücüsü Sağlık Hizmetleri Alanı Öğretmeni Semahat TOSUN ve  Sağlık Hizmetleri Alanı Öğretmeni Nurdan OKUMUŞ.

05-01-202305-01-202305-01-2023

Yayın: 05.01.2023 - Güncelleme: 05.01.2023 17:49 - Görüntülenme: 153